Feys Brandstoffen
Deerlijk - Over Feys Brandstoffen

Waregemstraat 393
8540 Deerlijk

0475738840
056712263
056712264
     

Feys Brandstoffen: droog brandhout voor kachel en haard

Feys Brandstoffen levert in Deerlijk en omstreken vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en aanverwante producten aan huis. Onze groothandel levert alle brandstoffen die particulieren nodig hebben om hun woning op te warmen, ongeacht het type verwarming dat u ter beschikking heeft. Daarbij kunt u rekenen op een snelle service en producten van de hoogste kwaliteit.

Beschikt uw zaak of woning over een traditionele haard of een moderne, elegante houtkachel? Dan kunt u bij ons terecht voor de brandstof die uw kamer met gezelligheid en warmte vult. Bestel bij Feys Brandstoffen uw haardblokken in beuk en eik voor kachels en haarden. Ons kurkdroge brandhout is klaar voor gebruik en hoeft niet verder gedroogd te worden in een daarvoor bestemde ruimte. U hoeft dan ook geen maanden vooruit te denken bij de bestelling van uw brandhout uit beuk en eik.

Plaats uw bestelling bij Feys Brandstoffen en geniet van een vliegensvlugge levering. Wij begrijpen maar al te goed dat uw warmte en comfort niet kunnen wachten en garanderen dan ook een snelle service. Bovendien kunnen we als groothandel materiaal van de beste kwaliteit aanbieden en dat aan bijzonder scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over onze haardblokken voor kachels en haarden of over onze andere diensten? Neem dan met ons contact op per telefoon of via de contactpagina op deze site. Onze specialisten helpen u graag verder met uw vragen of bestelling!